Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 45277)
Het is de bijna eindeloze taak van de voormalige astronaut Jeff Tracey om de wereld te redden van de gevaren die dreigen. Dit doet hij samen met zijn vier oudste zoons en hun vijf ongelooflijke voertuigen, de Thunderbirds. Samen vormen ze International Rescue, een uiterst geheime organisatie waar de hele wereld op vertrouwt.

Thans bevinden ze zich echter in een hachelijke situatie: ze zijn in de val gelokt door hun aartsvijand, The Hood. The Hood heeft hun technologie en hun hightechruimtevaartuigen in beslag genomen en heeft ze ingezet voor zijn eigen kwaadaardige bedoelingen. Wat The Hood niet weet, is dar Alan, de jongste zoon, zich nog op het geheime eiland bevindt. Maar is Alan wel in staat om zijn familieleden te redden ...en daarmee de hele wereld?

De Thunderbirds komen wederom in actie met hun ongelooflijke voertuigen en dappere jonge helden onder regie van Jonathan Frakes (Star Trek: Insurrection; Star Trek: First Contact) met in de hoofdrollen Sir Ben Kingsley (Schindler's List, Gandhi), Bill Paxton (Apollo 13, Twister) en Anthony Edwards (E. R.)
Informatie:
NL ondertiteld
NL gesproken
Let op! Geweld Let op! Geweld
Let op! Angst Let op! Angst
Type
DVD
Genre
Familiefilm
Speelduur
90 minuten
Acteurs
Bill Paxton, Anthony Edwards, Ben Kingsley
Producent
Universal
Director
Jonathan Frakes
6 jaar 6 jaar
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,99 € 0,99
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

5050582281439  

Voorraad

1

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.