Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 39512)
Blinde vlek - Murphy, Margaret - 9789022987001
Conditie: Als Nieuw
 

Samenvatting

Clara Pascal is een van de beste advocaten die er zijn. In de rechtszaal zoekt zij met haar scherpzinnigheid de grenzen van de wet op, wat vaak resulteert in vrijspraak voor haar - meestal criminele - cliënten.
Maar dat alles is verleden tijd, want Clara is Clara niet meer. Clara is bang. Bang voor haar cliënten, bang voor zichzelf, bang voor alles en iedereen. Want de zekerheid van haar bestaan werd onderuitgehaald toen zij zelf het slachtoffer werd van een ontvoering.
Getraumatiseerd door de ervaring houdt Clara zich nu afzijdig van haar oude beroep. Totdat haar hulp wordt ingeroepen door een vader die vecht voor zijn dochtertje. Zijn schoonouders eisen de voogdij over hun kleinkind op. Maar achter wat een eenvoudige voogdijzaak lijkt, gaat een gruwelijke misdaad schuil. De moeder van het kind is in haar eigen huis op beestachtige wijze vermoord, terwijl haar dochterje boven lag te slapen. De moord houdt iedereen bezig en de politie staat onder druk. Dan wordt de dader gepakt en moet Clara haar grootste angst onder ogen zien...
Informatie:
Conditie: Z.g.a.n.
Softcover
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,95
Het aantal spaarpunt(en) dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

EAN

9789022987001  

Voorraad

1

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.