Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 39929)
Aangeschoten wild - Carre, John le - 9789021801681
Conditie: Goed
 

Samenvatting

Issa is een uitgehongerde islamitische asielzoeker die in het holst van de nacht Hamburg wordt binnengesmokkeld. Hij schijnt een geheimzinnige missie te hebben. Maar wat voor een? Wordt hij door een fundamentalistische moslimorganisatie aangestuurd?

Annabel Richter is een jonge, idealistische mensenrechten-advocaat, die zich Issa's lot aantrekt en hem in bescherming neemt.

Tommy Brue is een al wat oudere, licht melancholische bankier die met het familiebedrijf – een destijds gerenommeerde bank die langzaam op een faillissement afstevent – van Wenen naar Hamburg is verhuisd. Hij schijnt de reden voor Issa's komst te zijn.

Deze drie boeiende karakters raken verstrikt in een onmogelijke driehoeksverhouding.
Intussen zien de geheime diensten van drie naties ieder hun kans een doorslaand succes te boeken in de War on Terror en dreigen zij drie goedwillende mensen op te offeren aan hun competitieve dadendrang en blinde ambitie.

Aangeschoten wild is meeslepend en geestig, maar ook indringend en hartverscheurend. Het is een boek vol warme menselijkheid dat een actueel en schrijnend beeld van het huidige West-Europa geeft.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,95
Het aantal spaarpunt(en) dat je voor dit product ontvangt is 7
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

EAN

9789021801681  

Voorraad

1

Reviews

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.