Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 38298)
Starr - Conrad, Patrick - 9789052409672
Conditie: Goed
 

Samenvatting

Na de verdrinkingsdood van zijn vrouw, is Victor Cox, professor filmgeschiedenis en een wandelende filmencyclopedie, de eerste en enige verdachte. Cox valt ook algauw voor een van zijn studentes, de bloedmooie Starr Mortenson. Ze lijkt als twee druppels water op de Amerikaanse actrice Louise Brooks. Maar aan de Belgische kust loopt Starr in zee en keert niet meer terug.
Ook bij vier andere moorden op jonge vrouwen blijkt dat professor Cox de slachtoffers heeft gekend. Sterker, de moorden zijn perfecte imitaties van bekende filmscènes. Maar is de professor daarom de serial killer?
Cox raakt in de war en haalt fictie en realiteit steeds meer door elkaar. Heeft hij te veel films gezien? Is hij daardoor schizofreen geworden? Of paranoïde? Hoe dan ook, hij begint zelf aan zijn eigen onschuld te twijfelen.

Patrick Conrad (1945) is dichter, beeldend kunstenaar, cineast en auteur van romans en misdaadverhalen. Limousine werd in het Duits en het Engels vertaald en wordt in 2008 in Amerika verfilmd. Starr is zijn achtste misdaadroman.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,95
Het aantal spaarpunt(en) dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

9789052409672  

Voorraad

1

Reviews

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.