Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 26975)
July, July - O'Brien, Tim - 9789045300238
Conditie: goed

Samenvatting
Net als in de film The Big Chill toont July, July het pijnlijke verlies aan idealen van een ooit zo hoopvolle generatie jongeren.
Tim O'Brien wordt beschouwd als een van Amerika's beste kroniekschrijvers over de Vietnam oorlog en de nasleep ervan. In deze ambitieuze, medelevende en fascinerende nieuwe roman keert hij terug met de hem zo kenmerkende thema's - passie, herinnering en verlangen.

July, July vertelt het hartverscheurende en vaak hilarische verhaal van een groep mannen en vrouwen die volwassen werden in een periode waarin idealen en onschuld begonnen te vervagen.
Op de dertigste reünie van het Minnesota's Darton Hall College brengen tien klasgenoten uit 1969 met elkaar een weekend in juli door met dansen, drinken, flirten en herinneringen ophalen. Twee beste vriendinnen proosten met wodka op hun exen en nemen zich voor een leuke tijd tegemoet te gaan. Een gehavende oorlogsveteraan opent zijn ziel voor een republikeinse vrouw die herstellende is van een borstamputatie. Een te dikke fabrikant van afwasborstels met een groot maar gebrekkig hart hervat zijn passie voor een hyperactieve huisvrouw. Met altijd op de achtergrond het fluisterende commentaar van de ongrijpbare Johnny Ever - deels cynische engel, deels de kosmische ziel van voorbije en toekomstige jaren.
Informatie:
Conditie: Goed
Softcover
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,95
Het aantal spaarpunt(en) dat je voor dit product ontvangt is 2

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

9789045300238  

Voorraad

0

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.