Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 23759)
EPISODE 1 - NEXT
Mike komt thuis en treft Susan aan als gijzelaar van de met een geweer bewapende Zach. Door Susan's handelingen bereikt de situatie een explosief hoogtepunt waarbij Zach ontsnapt. Betty Applewhite, de nieuwste buurvrouw op Wisteria Lane, verbergt een geheim in haar kelder. Bree heeft haar handen vol aan de dominante moeder van Rex, die overgekomen is voor zijn begrafenis. Lynette's Capaciteiten om veel dingen tegelijk te doen helpen haar om terug te keren in het arbeidsproces, ondanks twijfels van haar baas, Nina. En Gabrielle, die zich schuldig voelt over haar verhouding, gaat haar echtgenoot bezoeken in de gevangenis. Maar zullen haar bezoeken het gevangenisleven niet nog zwaarder maken voor Carlos?

EPISODE 2 - YOU COULD DRIVE A PERSON CRAZY
Susan is helemaal niet blij als ze erachter komt wie Edie's nieuwe vriend is. Lynette broedt een plan uit dat Tom inspireert om de huishouding wat serieuzer te nemen. Bree geneert zich voor de emotionele uitbarstingen van haar schoonmoeder, maar heeft binnenkort misschien wel grotere problemen door de verdachte arts van Rex. Gabrielle moet een paar ongebruikelijkedingen doen voor Carlos en nieuwe buurvrouw Betty kan de vreemde geluiden die uit haar kelder komen maar moeilijk verklaren.

EPISODE 3 - YOU'LL NEVER GET AWAY FRM MY
Bree staat erop om een leugendetectortest te doen wanneer ze hoort dat ze een verdachte is in de moordzaak van Rex, maar ze wordt oeverrompeld door een onverwachte vraag. Lynette 's nieuwe baas maakt het haar moeilijk om Parker naar zijn eerste dag in het kinderdagverblijf  te brengen. Susan accepteerd Edie's nieuwe rol in Julie's leven. Betty moet Susan's verzoek om pianolessen afwijzen, omdat ze haar eigen crisis heeft. En Gabrielle neemt weer contact op met John om de relatie af te sluiten, of zou dit wellicht kunnen leiden tot een vernieuwing van hen relatie?

EPISODE 4 - MY HEART BELONGS TO DADDY
Lynette voelt zich schuldig als ze hoort dawt Parker een denkbeeldig vriendje heeft verzonnen in haar afwezigheid. Susan stemt ermee in om Mike te helpen bij zijn zoektocht naar Zach, maar komt in tweestrijd te staan als ze hem ook vindt. Gabrielle's ruzie met haar advocaat over bezoekrechten veroorzaken onbedoeld bijna een rel in de gevangenis. Andrew is er niet blij mee dat Bree zo snel na de dood van Rex met George uitgaat, waarop George een plan verzint om van Andrew af te komen. 
Informatie:
NL ondertiteld
Let op! Geweld Let op! Geweld
Let op! Seks Let op! Seks
Let op! Angst Let op! Angst
Let op! Grof taalgebruik Let op! Grof taalgebruik
Let op! Drugs- en/of alcoholmisbruik Let op! Drugs- en/of alcoholmisbruik
Type
DVD
Genre
TvShow
Acteurs
Teri Hatcher, Nicollette Sheridan, Eva Longoria, Felicity Huffman, Andrea Bowen, Marcia Cross, Cody Kasch, James Denton, Doug Savant
Producent
Touchstone Television
Director
Marc Cherry
12 jaar 12 jaar
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,99 € 0,49

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

 

Voorraad

0

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.