Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 23760)
EPISODE 5 - THEY ASKED ME WHY I BELIEV IN YOU
Bree begraaft Rex opnieuw terwijl ze wordt verdacht door de politie, die haar een notitie laten zien in het handschrift van Rex, waarin zij bij zijn dood was betrokken. Gabrielle's nieuwe topadvocaat lijkt niet alleen belangstelling te hebben voor juridische documenten. Lynette is het elke avond kroeglopen van haar feestende baas al snel beu. Susen voelt zich veraden door de impressarie die ze al lang heeft, en Betty's geweten dwingt haar om een geheim te onthullen over de man in haar kelder.

EPISODE 6 - I WISH I COULD FORGET YOU
Bree's relatie met George stuit op problemen als ze uitslag krijgt zodra ze intiem willen worden. Lynette wordt door haar baas bespot om haar onmodieuze werkkleding en krijgt spijt van een aanval van koopwoede. Gabrielle gaat over op drastische maatregelen om ervoor te zorgen dat haar advocaat Carlos vrij krijgt. Paul Young keert erug naar Wisteria Lane, wat problemen geeft voor de relatie van Susan en Mike.

EPISODE 7 - COLOR AND LIGHT
Nu haar relatie met Mike uit lijkt te zijn, zoekt Susan troost in bekende armen. Lynette en Tom zijn dolblij wanneer hun tweeling vriedschap sluit met de kinderen van een nieuw gezin in de straat. Maar wanneer de kinderen per ongeluk een verkeerde video meenemen naar het huis van de Scavo's, ontstaat een ongemakkelijke situatie. George verast Bree met een nieuw huis en een verlovingsring. Bree's therapeut helpt haar om een beslissing te nemen, waardoor hij zelf een ontmoeting heeft met een hele boze George. Caleb ontsnapt uit Betty's kelder en verrast Gabrielle, wat tot een tragedie leidt.

EPISODE 8 - THE SUN WON'T SET
De inwoners van Wisteria Lane zijn ongerust, omdat Caleb nog vrij rond loopt en houden een buurtwacht vergadering. Carlos is boos dat Gabrielle zich niet verdrietiger voelt bij het verlies van de baby. Susan, Bree en lynettte proberen Gabrielle op te vrolijken, maar een onverwacht bezoek van een beangstigende vreemdeling helpt haar loslaten. Bree krijgt een waarschuwing van een ex-vriendin van George, en Susan doet een verontrustende ontdekking over haar vader. 
Informatie:
NL ondertiteld
Let op! Geweld Let op! Geweld
Let op! Seks Let op! Seks
Let op! Angst Let op! Angst
Let op! Grof taalgebruik Let op! Grof taalgebruik
Let op! Drugs- en/of alcoholmisbruik Let op! Drugs- en/of alcoholmisbruik
Type
DVD
Genre
TvShow
Speelduur
168 minuten
Acteurs
Teri Hatcher, Nicollette Sheridan, Eva Longoria, Felicity Huffman, Andrea Bowen, Marcia Cross, Cody Kasch, James Denton, Doug Savant
Producent
Touchstone Television
12 jaar 12 jaar
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,99 € 0,49

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

 

Voorraad

0

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.