Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
(Artikelnr: 22918)
Bink - Klam, Matthew - 9789050001953
Conditie: Goed

Samenvatting

Bink is het debuut van de zeer talentvolle verhalenverteller Matt Klam. Niemand in Amerika kan de boy-girl-blues beter beschrijven dan hij. Zijn immer bronstige - maar niet op vaste relaties uit zijnde - mannelijke karakters kenmerken zich door een aantrekkelijke mix van weinig tactvolle boersheid en overweldigende charme. Klam is een moderne meester van het korte verhaal.
Reeds in 1999 - dus voor het verschijnen van Bink - werd Klam door The New Yorker geselecteerd voor hun prestigieuze 20 Under 40 lijst, waarop ook Vassallucci-auteurs David Foster Wallace en Nathan Englander figureerden.

Matthew Klam is woonachtig in Washington. Vrijwel al zijn verhalen werden voorgepubliceerd in The New Yorker. Hij ontving reeds een prestigieuze O´Henry Award. Zijn debuut verschijnt wereldwijd, waaronder bij Penguin in Engeland.

'Zijn verhalen, over mijn vrienden (ik ben er zeker van dat ze over mijn vrienden gaan) zijn altijd grappig, en zeer levensecht. Mijn god, ik hoop dat iedereen dit fantastische boek leest, want Klam doet iets wat niemand anders doet: hij zegt waar het op staat' Dave Eggers
'Een superieure verhalenbundel... een humoristische trip naar de losgeslagen harten van Klam´s personages. Een debuut van een begenadigd auteur' Junot Diaz
'Een meester in ironie, die zijn complexe, vaak getormenteerde, soms grappige personages in al hun gevoeligheden blootlegt' Publishers Weekly (starred review)
Informatie:
Conditie: Goed
Hardcover
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,95
Het aantal spaarpunt(en) dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

EAN

9789050001953  

Voorraad

1

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.